logo_AAG

OM OS

Om os

Alle aktive medlemmer i Aarhus Guiderne

AarhusGuiderne er den største og mest erfarne udbyder af guideservice i Aarhus, Region Midtjylland og resten af Jylland.

AarhusGuiderne har i mere end 70 år guidet for alle slags grupper – uanset alder og sprog.

Vi ser det som vores fornemste opgave at formidle byens og landets kultur, historie, arkitektur og design på en både seriøs og underholdende måde, så vores gæster får en oplevelse med hjem.

Vi tilpasser vores ture til målgruppen uanset om det er en familie, en arbejdsplads, en forening eller krydstogtturister.

Vi guider på flere sprog, bl.a. dansk, engelsk, tysk, fransk, svensk, norsk, ungarsk, hollandsk, italiensk, spansk, polsk og russisk.

Om os, billede fra en guidet tur

Hvad kan vi tilbyde?

Tag med på en af vores faste byvandringer 
(i sæsonen) eller rundvisninger på Aarhus Rådhus(hele året).

Eller bestil jeres egen private tur med AarhusGuiderne. Uanset interesseområde er vi parate til at give dig, din familie, din forening, din personalegruppe eller din virksomhed en god oplevelse på en guidet tur, byvandring eller rundvisning.

Dette gælder hele året rundt, og I bestemmer selv tema, varighed og mødested m.v.

I er velkommen til at søge inspiration i vores faste turprogram, men vi skræddersyr gerne en speciel tur.

Still fra en guidet tur - Aarhus Ø

AarhusGuiderne kender alle byens seværdigheder – Rådhuset, Domkirken, Kunstmuseet ARoS, Den Gamle By og Moesgaard Museum (MOMU) m.v.

Vi følger med i den nyeste byudvikling og kan altid give jer alle de gode tips om, hvad Aarhus har at byde på af spændende og aktuelle begivenheder.

Vi guider også på busture i jeres egen bus, både i og uden for Aarhus, f.eks. til Mols og Ebeltoft, Rosenholm Slot, Gammel Estrup Herregårdsmuseum, Clausholm Slot, Silkeborg og Himmelbjerget.

Organisation

AarhusGuiderne er en forening, der tæller omkring 60 aktive guider.

Foreningens øverste myndighed er generalforsamlingen, der afholdes hvert år i februar.

Den daglige ledelse varetages af en bestyrelse på syv medlemmer, der vælges af generalforsamlingen.

Bestyrelsen i perioden marts 2023 – februar 2024:

Still fra en guidet tur - Hack

Nyhedsbrev

Få AarhusGuidernes nyhedsbrev, og få aktuel information om vores turprogram.

Persondata

AarhusGuiderne behandler alle personoplysninger omhyggeligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning – naturligvis også de nye regler under den fælleseuropæiske Persondatalovgivning (GDPR), der trådte i kraft 25.5. 2018.

Vi opbevarer alle personoplysninger – navn, adresse, mailadresse og evt. telefonnummer – for at vi kan besvare din forespørgsel, og for at vi kan opfylde den kontrakt, du indgår med os, når du bestiller guideservice. Du kan når som helst få oplyst, hvilke informationer vi har liggende på dig.

Dine kontaktinformationer forbliver naturligvis hos os og opbevares på alle måder trygt og forsvarligt, så de ikke kommer uvedkommende i hænde eller på nogen måde distribueres eller sælges til tredjemand.

Når du bestiller guideservice hos os, videregiver vi kun det absolut nødvendige til vores samarbejdspartnere, således at turen kan gennemføres.

Vi opbevarer aldrig informationer om dine bestillinger længere tid, end det er nødvendigt – det vil normalt sige 5 år i henhold til Regnskabsloven.

Kreditering / fotografer

Tak til følgende fotografer for at tage smukke billeder til AarhusGuidernes hjemmeside:
Kasper Hornbæk
SEIER+SEIER
Børge Venge
Claus Haagensen
Jens Tønnesen
Lars Kruse

Jeg vil gerne tilmelde mig AarhusGuidernes nyhedsbrev

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at sende en mail til aarhusguide@live.dk.

Dine kontaktinformationer bliver kun anvendt i forbindelse med udsendelse af nyhedsbrevet og slettes igen, så snart du afmelder det.

Vi opbevarer dine kontaktoplysninger forsvarligt, så de ikke kommer uvedkommende i hænde, jf. vores persondataregler.