logo_AAG

Persondatapolitik

AarhusGuiderne behandler alle personoplysninger omhyggeligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning – naturligvis også de nye regler under den fælleseuropæiske Persondatalovgivning (GDPR), der trådte i kraft 25.5. 2018.

Vi opbevarer alle personoplysninger – navn, adresse, mailadresse og evt. telefonnummer – for at vi kan besvare din forespørgsel, og for at vi kan opfylde den kontrakt, du indgår med os, når du bestiller guideservice. Du kan når som helst få oplyst, hvilke informationer vi har liggende på dig.

Dine kontaktinformationer forbliver naturligvis hos os og opbevares på alle måder trygt og forsvarligt, så de ikke kommer uvedkommende i hænde eller på nogen måde distribueres eller sælges til tredjemand.

Når du bestiller guideservice hos os, videregiver vi kun det absolut nødvendige til vores samarbejdspartnere, således at turen kan gennemføres.

Vi opbevarer aldrig informationer om dine bestillinger længere tid, end det er nødvendigt – det vil normalt sige 5 år i henhold til Regnskabsloven.

Jeg vil gerne tilmelde mig AarhusGuidernes nyhedsbrev

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at sende en mail til aarhusguide@live.dk.

Dine kontaktinformationer bliver kun anvendt i forbindelse med udsendelse af nyhedsbrevet og slettes igen, så snart du afmelder det.

Vi opbevarer dine kontaktoplysninger forsvarligt, så de ikke kommer uvedkommende i hænde, jf. vores persondataregler.