logo_AAG

BESTIL EN TUR

Bestil en tur

Bestil jeres egen private guide til en rundvisning, byvandring, cykeltur eller bustur i Aarhus og Østjylland. Uanset interesseområde er vi parate til at give dig, din familie, din forening, din personalegruppe eller din virksomhed en god oplevelse. Dette gælder hele året rundt, og I bestemmer selv tema, varighed og mødested m.v.

Turforslag​

I er velkommen til at søge inspiration i vores faste turprogram og bestille en tur ud fra dette. Men vi skræddersyr også gerne en speciel tur til jer: En byvandring eller cykeltur med et tema efter jeres ønske.​

En panoramatur i jeres egen bus, hvor vi kommer omkring nogle af de største seværdigheder i Aarhus: Rådhuset, Domkirken, Kunstmuseet ARoS, Den Gamle By, Universitetsparken, Aarhus Ø eller Moesgaard Museum (MOMU).

En bustur i jeres egen bus til spændende destinationer i Østjylland, f.eks. Mols og Ebeltoft, Rosenholm Slot, Gammel Estrup Herregårdsmuseum, Clausholm Slot, Silkeborg og Himmelbjerget.​

Priser for private ture​

Pris op til én time:
1.100 kr.
Pris op til to timer:
1.500 kr.
Pris op til tre timer:
1.900 kr.
Pris op til fire timer:
2.300 kr.

Se hele vores prisliste her:

Flere informationer: Tlf. 25 88 88 17.

AarhusGuiderne byder på masser af spændende ture i Aarhus og omegn. Tag med, eller lad dig inspirere, hvis du ønsker at bestille en privat tur med os.

Jeg vil gerne tilmelde mig AarhusGuidernes nyhedsbrev

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at sende en mail til aarhusguide@live.dk.

Dine kontaktinformationer bliver kun anvendt i forbindelse med udsendelse af nyhedsbrevet og slettes igen, så snart du afmelder det.

Vi opbevarer dine kontaktoplysninger forsvarligt, så de ikke kommer uvedkommende i hænde, jf. vores persondataregler.